Romaneasca Manele Albume
» Privacy Policy (Politica de Confidentialitate)

Privacy Policy (Politica de Confidentialitate)

English:

Privacy is becoming a major concern on the Internet now, because of the popularity of the Internet some businesses have taken advantage of the huge amounts of data they have collected through their web sites by 'spamming' or by adding you to annoying mailing lists which you don't even remember signing up to. Emuzica.cc does NOT require you to disclose personal information anywhere on the site, so it's not a major problem. However in the event that we do adopt features to the site which require you to fill out forms requiring your personal information we will make it OPTIONAL and we will NEVER, EVER make the information accessible to the public, sell it to anyone or use it for any purposes except for our own research. In addition when using our website your IP address is not stored or logged in any way!


Romana:

Confidentialitate devine o preocupare majora( pe Internet acum, din cauza popularitatii de pe Internet unele afaceri au profitat de sume imense de date care au fost colectate prin intermediul site-urilor web de catre "spammeri" sau prin adaugarea voastra in liste de discutii de care nici nu ati auzit. Emuzica.cc impune sa nu divulge informatii personale de oriunde de pe site-ul nostru, deci nu este o problema majora. Cu toate acestea, in cazul in care adaptam site-ului caracteristici care solicita sa completati datele dvs. personale o sa o facem optional si nu o sa punem niciodata informatiile la dispozitia publicului, nu o sa le vindem si nu o sa le folosim pentru alte scopuri cu exceptia propriilor noastre cercetari. In plus, atunci cand utilizati site-ul nostru adresa dvs. de IP nu este stocata sau autentificata In nici un fel!
Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Emuzica.cc si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora, politica sau practicile utilizate. Utilizand acest site acceptati implicit sa exonerati de raspundere Emuzica.cc in conditiile prezentate. Fisierele distribuite de site-ul Emuzica.cc au ca sursa alte site-uri ( link-uri de pe youtube, soundcloud, zippyshare, tunescoope etc. ).