Acasa Download Muzica Linkuri Cautare Top Downloads Muzica Noua

 



[ Pagina Downloads | Adauga un fisier | Noutati | Popular | Cele mai votate ]

Nicolae Guta si Blondu de la Timisoara - Ne certam



[ Detalii Aditionale ]

Descarcat de 4178 ori



Nicolae Guta si Blondu de la Timisoara - Ne certam

Ultimele Fisiere AdaugateHits
Deepside Deejays - Tu m'as promis151
B.Piticu & Mariano - Fericire66
Hevito - Bailando bachata85
Jon Brian feat. Roxanna - Asta-i dragostea58
Mario Stan - Nu pleca iubirea mea51
Narcisa - E vedeta52
Noaptea Tarziu - Ma doare la bac45
Alexandra Stan feat. Manuel Riva - Neversea271
Roxana Printesa Ardealului - Ai fost alaturi de mine185
Florin Salam - Striga lumea dupa mine sefule304
Nicolae Guta - Tara mea389
Ticy si Sorina Ceugea - Melodie pentru tine211
Adi de la Valcea - Iubita mea vrea doar soare237
Alesio - Iubirea ta ma vrajeste251
Cristi Dules - Bani multi as plati204
Dani Printul Banatului - Milioane de pacate186
Nicolae Guta - Viata asta-i trecatoare386
Puya - Criminal271



Sumarul Voturilor dupa Valoare
0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)0 Voturi (0.0% total votes)1 Voturi (25.0% total votes)1 Voturi (25.0% total votes)2 Voturi (50.0% total votes)
12345678910
Scorul Total:

9

Numarul Voturilor: 4
Nota cea mai mare: 10
Nota cea mai mica: 8